Beroepskleding kopen voor bedrijven binnen de zorg, horeca en meer
Beroepskleding

Beroepskleding kopen voor bedrijven binnen de zorg, horeca en meer

Beroepskleding kopen? Moderne beroepskleding nodig binnen de zorg of horeca? Van een restaurant tot een ziekenhuis, verschillende klanten kunnen voor beroepskleding bij ons terecht. Galladio Corporate Fashion is een bedrijf dat zich al meer dan 40 jaar bezig houdt met het ontwikkelen en leveren van beroepskleding. Ons team bestaat uit echte professionals in beroepskleding. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Of u nu in een groot restaurant werkt of in een klein kantoor, beroepskleding van uw medewerkers bepaalt voor een groot gedeelte het visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten? Zoekt u passende beroepskleding dat aansluit bij uw wensen en uw bedrijf? Wij kunnen verschillende soorten artikelen uit onze beroepskleding collectie aanbieden. Indien wenselijk kunnen deze aangepast worden aan uw wensen.

Beroepskleding naar wens

Door onze ruime collectie met beroepskleding bieden wij voor elke organisatie de passende oplossing. U kunt kiezen uit beroepskleding uit onze collectie of een eigen ontwerp laten maken. Als wij beroepskleding op maat maken doen wij dit van A tot Z. Allereerst nodigen wij onze klanten uit voor een kennismaking en bespreken we uw wensen. Vervolgens kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende materialen van hoge kwaliteit. Nadat de beroepskleding ontworpen is kunnen wij de volgende stappen doorlopen:

  • Maten bespreken
  • Ontwikkelen
  • Leveren
  • Doorpassen

Als u beroepskleding wilt kunt u kiezen uit verschillende kledingstukken. Maar ook schoenen en accessoires hebben wij eventueel op voorraad.

Eisen aan beroepskleding

Aan beroepskleding worden strenge eisen gesteld. Zo moet beroepskleding er mooi en representatief uitzien. Maar ook moet het mooi en betaalbaar zijn. Daarnaast moet het optimaal draagcomfort hebben en perfect passen. Heeft u beroepskleding nodig in een maatje groter? Ook dat kunnen wij leveren.

Collectie beroepskleding

Benieuwd naar de collectie beroepskleding? Bekijk dan ons online aanbod. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden en kunt u beroepskleding bestellen. Specifieke vragen? Wij staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.

Stel uw vraag

Beroepskleding

Tekst route contact links

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:   
Maandag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Dinsdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Donderdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten  
ZondagGesloten  
FeestdagenGesloten  

 

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.
Tekst route rechts

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.