we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Beroepskleding in de buurt van Almere bezorgd door Galladio Corporate

Beroepskleding in de buurt van Almere bezorgd door Galladio CorporateOp zoek naar passende beroepskleding in de buurt van Almere? Een bedrijf nodig dat beroepskleding kan leveren of maken in de buurt van Almere? Voor beroepskleding moet u beslist bij Galladio Corporate Fashion zijn. Galladio Corporate Fashion verkoopt al meer dan 40 jaar beroepskleding aan verschillende bedrijven. Bij ons krijgt u exact waar u behoefte aan hebt. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf beroepskleding naar wens uit te kunnen zoeken. Op onze webshop vindt u een brede basiscollectie. Hier kunt u verschillende kledingstukken bestellen die uw garderobe met beroepskleding volledig maken. Wilt u op locatie komen passen en advies krijgen over beroepskleding? Dat kan in onze showroom in de buurt van Almere. Hier staat een team ervaren collega’s voor u klaar om u te voorzien van advies over beroepskleding. Kies voor zorgeloos plezier van hoogwaardige kwaliteit beroepskleding en kom naar Galladio Corporate Fashion in de buurt van Almere.

Passende beroepskleding

Als u op zoek bent naar een passende collectie beroepskleding in de buurt van Almere voor uw organisatie zijn wij u graag van dienst. Met juiste beroepskleding wordt uw bedrijf ten alle tijden overal herkent. Daarnaast zorgt u met passende bedrijfskleding dat u professioneel overkomt. Wilt u een passende beroepskleding lijn laten ontwikkelen in de buurt van Almere? Dat doen wij ook graag. Wij ontwikkelen een beroepskleding lijn die past bij:

  • De organisatie
  • De medewerkers
  • De identiteit
  • De uitstraling
  • Uw wensen

Van ontwerp tot uiteindelijk de oplevering van de beroepskleding, wij verzorgen dit graag.

Collectie beroepskleding

Naast maatwerk bieden wij online en in onze showroom in de buurt van Almere een standaard collectie beroepskleding. Deze kunnen wij uit voorraad bij u in de buurt van Almere bezorgen. Door onze ruime voorraad kunnen wij beroepskleding snel leveren. Galladio is specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfskleding. Door onze kennis en jarenlange ervaring bieden wij een hoog serviceniveau.

Waarom beroepskleding van Galladio?

Galladio Corporate Fashion is al 40 jaar specialist in bedrijfskleding. Onze collectie beroepskleding is zeer uitgebreid en gemaakt van goede kwaliteit stoffen. Daarnaast staat ons team graag voor u klaar. Wij adviseren u graag op het gebied van duurzame en representatieve beroepskleding. Meer informatie? Neem contact op.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden