we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Beveiligingskleding in de buurt van Zoetermeer koopt u beslist bij Galladio Corporate Fashion

Beveiligingskleding in de buurt van Zoetermeer koopt u beslist bij Galladio Corporate FashionBeveiligingskleding nodig voor uw bedrijf in de buurt van Zoetermeer? Er voor zorgen dat uw beveiligers er altijd representatief uitzien en hun functie goed kunnen vervullen in de buurt van Zoetermeer? Voor beveiligingskleding verwijzen wij u naar de online webwinkel van Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion is al meer dan 40 jaar een bekend begrip in Zoetermeer en omgeving op het gebied van beveiligingskleding en meer. Wij bieden een zeer uitgebreid en mooi assortiment met artikelen aan die aansluiten bij de eisen en wensen op het gebied van beveiligingskleding. Heeft u speciale wensen voor uw beveiligingsmedewerkers? Bespreek deze dan met ons. Graag bieden wij maatwerk. Zo kunnen wij uw beveiligingskleding altijd voorzien van een passende logo en/of u bedrijfsnaam. Hiermee creëert u nog meer bekendheid.

Collectie beveiligingskleding

Galladio Corporate Fashion biedt een ruime collectie met beveiligingskleding aan in de buurt van Zoetermeer. Naast kledingstukken hebben wij ook schoenen en accessoires op voorraad die allemaal via de webshop te bestellen zijn. Door het ruime assortiment kunnen wij beveiligingskleding leveren voor diverse klanten in Zoetermeer en omgeving. Onze kleding is geschikt voor verschillende omstandigheden en kan zowel binnen als buiten gedragen worden. Wilt u uw beveiligingskleding bekender maken? Kies dan voor:

  • Bedrukken met uw logo
  • Bedrukken met uw naam
  • Een bepaalde kleur
  • Borduren met een bepaalde tekst

De keuze is aan u. Uw wens op het gebied van beveiligingskleding werken wij graag uit in een passend ontwerp.

Comfortabele beveiligingskleding

Naast de uitstraling van beveiligingskleding die wij kunnen leveren in de buurt van Zoetermeer en omgeving is het draagcomfort belangrijk. Beveiligers moeten zich prettig voelen en kunnen bewegen in de beveiligingskleding. Dit draagt immers bij aan de veiligheid op de werkvloer en verhoging van de werksfeer. Ook goede schoenen zijn daarbij belangrijk. Beveiligers kunnen immers te maken krijgen met schade aan hun voeten. Met goede schoenen wordt dit voorkomen.

Meer informatie over beveiligingskleding

Wenst u meer informatie over onze collectie beveiligingskleding die wij aanbieden in de buurt van Zoetermeer? Neem dan gerust contact op met ons team en laat u informeren. Via onze webshop kunt u ook alvast een indruk opdoen van de mogelijkheden.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden