we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Horecakleding in de buurt van Haarlem laten maken of bestellen?

Horecakleding in de buurt van Haarlem laten maken of bestellen?Nieuwe horecakleding kopen voor uw restaurant in de buurt van Haarlem? Horecakleding kopen bij een specialist in de buurt van Haarlem dat voldoet aan de gestelde eisen binnen deze branche? Bekijk dan de website van Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion is hét aangewezen bedrijf als u graag horecakleding wilt kopen in de buurt van Haarlem. Wij kleden dan ook al vele jaren personeel van verschillende bedrijven en horecaondernemingen. Als u bij ons horecakleding gaat kopen kunt u kiezen uit een ruime collectie met een gevarieerd aanbod kleding. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Laat dan horecakleding op maat maken. Graag bespreken we uw wensen voor horecakleding in de buurt van Haarlem. Aspecten als materialen, kleuren en maten worden hierin besproken. Ook kunnen we uw budget bespreken. Neem contact op of kom gerust langs.

Kwaliteitseisen aan horecakleding

Horecakleding moet aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij moet u denken aan eisen op het gebied van:

  • Hygiëne
  • Veiligheid
  • Uitstraling
  • Duurzaamheid
  • Ontwerp

Als dé specialist op het gebied van horecakleding in Haarlem en omgeving weten wij als geen ander waaraan dit moet voldoen. Galladio is op de hoogte van de horecaontwikkelingen en speelt hierop in door collecties en ontwerpen aan deze regels te onderwerpen. Door onze ervaring en aanbod horecakleding hebben wij al vele klanten voorzien van passende kleding.

Service horecakleding

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Haarlem dat horecakleding kan repareren? Of is uw horecakleding vies? Kapotte of beschadigde kleding en vervuilde kledingpakketten kunnen door onze medewerkers behandeld worden. Graag zorgen wij ervoor dat uw horecakleding er weer representatief uitziet. Dit doen wij in de buurt van Haarlem.

Horecakleding in speciale maten

Zoekt u horecakleding in de buurt van Haarlem in speciale maten? Speciale lichaamsmaten vragen om een speciale behandeling. Wij bieden de mogelijkheid om in die behoefte te voorzien en bieden ook maatwerk op het gebied van horecakleding. Wenst u meer informatie over horecakleding? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag en zijn hét adres waar u terecht kunt voor horecakleding in de buurt van Haarlem.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden