Kokskleding voor de koks in uw restaurant koopt u bij Galladio Corporate Fashion
Kokskleding

Kokskleding voor de koks in uw restaurant koopt u bij Galladio Corporate Fashion

Kokskleding nodig voor de koks in uw restaurant? Kokskleding waarin uw personeel zich prettig voelt? Bekijk dan het aanbod kokskleding op de website van bedrijfskleding specialist Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van kleding voor klanten in diverse branches. Naast kokskleding kunt u bij ons terecht voor andere kleding binnen de horeca. Maar ook voor ziekenhuizen en taxichauffeurs vinden wij beslist passende kleding. Wij zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een professionele organisatie met een groot klantenbestand waaraan wij passende bedrijfskleding zoals kokskleding leveren. Bent u benieuwd wat wij voor kokskleding wij kunnen leveren? Bekijk dan onze website.

Hier vindt u een ruim aanbod met kleding voor:

  • Koks
  • Bediening
  • Recepties
  • Housekeeping

En nog veel meer. Door een juiste combinatie van pasvorm, stoffen, hygiëne en uitstraling slagen wij er altijd in passende kokskleding aan te bieden. Zo ook voor u.

Professionele kokskleding

Bij Galladio Corporate Fashion kunt u terecht voor professionele kokskleding. Kokskleding moet aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Wij kennen deze als geen ander en zijn op de hoogte van de horecaontwikkelingen. Dit vindt u terug in onze collecties met kokskleding. Onze collectie kokskleding is zowel praktisch in gebruik als modern en stijlvol. Met onze aankleding van het personeel, kunnen bedrijven er dus van op aan dat ze voor de strikte kwaliteitsnormen met vlag en wimpel slagen. Onze ervaring binnen deze branche heeft in het verleden voor vele mooie ontwerpen gezorgd.

Kokskleding van goede kwaliteit

Bij kokskleding is het niet alleen belangrijk dat dit er mooi uit ziet. Werken in de horeca betekend dat er strenge eisen worden gesteld aan hygiëne. Schoon en veilig werken zijn voorwaarden voor kokskleding. Zo is kokskleding beslist een noodzaak om goed te kunnen werken. Onze kokskleding is gemaakt van zeer goede kwaliteit materialen en ademend katoen. Ook is kokskleding afgewerkt met mooie details. Wilt u graag uw bedrijfsnaam of logo op de kokskleding? Het is allemaal mogelijk. Heeft u andere speciale verzoeken? Neem gerust contact met ons op. Naast kokskleding bieden wij graag nog vele andere soorten bedrijfskleding.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.

Stel uw vraag

Kokskleding

Tekst route contact links

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:   
Maandag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Dinsdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Donderdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten  
ZondagGesloten  
FeestdagenGesloten  

 

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.
Tekst route rechts

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.