we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Kokskleding in de buurt van Zoetermeer met uw logo of bedrijfsnaam

Kokskleding in de buurt van Zoetermeer met uw logo of bedrijfsnaamSfeervolle en kwalitatief hoogwaardige kokskleding kopen met uw logo erop in de buurt van Zoetermeer? Moderne kokskleding waar uw personeel zich prettig in voelt? Voor kokskleding in de buurt van Zoetermeer raden wij ons bedrijf aan. Galladio Corporate Fashion is gespecialiseerd en een bekend begrip in kokskleding en meer. Naast kokskleding leveren en maken wij verschillende soorten bedrijfskleding in diverse branches voor klanten in de buurt van Zoetermeer en omgeving. Onze kokskleding voldoet aan de strenge gestelde eisen op het gebied van hygiëne. Kokskleding is immers meer dan alleen een wit jasje. Het moet makkelijk schoon te maken zijn en prettig zitten. Wilt u geen standaard witte kokskleding kopen in de buurt van Zoetermeer? Vrijwel iedere andere kleur is ook mogelijk. Bekijk onze website of neem contact op. Wij leveren kokskleding op maat van de allerbeste kwaliteit.

Kokskleding op maat

Als u specifieke eisen heeft voor kokskleding kunnen wij kokskleding op maat maken in de buurt van Zoetermeer. Voordat wij kokskleding op maat kunnen maken in de buurt van Zoetermeer nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Hierin worden uw wensen en eisen op het gebied van kokskleding besproken. Vervolgens kunnen we een selectie maken van:

  • Materialen
  • Kleuren
  • Modellen
  • Stoffen

Na goedkeuring, gaan we over tot de productie van een monstercollectie die steeds (indien nodig) op uw verzoek wordt verbeterd en bijgesteld. Mede hierdoor komen klanten in de buurt van Zoetermeer bij ons terug voor kokskleding.

Kokskleding passend bij uw bedrijf

Graag maken wij kokskleding dat past bij het karakter van uw bedrijf in de buurt van Zoetermeer. Dit doen wij geheel in overleg. Wilt u uw speciale verzoeken bespreken? Of onze collectie kokskleding bekijken in de buurt van Zoetermeer? Het bepalen van bedrijfskleding is niet de gemakkelijkste klus en vraagt om de nodige aandacht. Graag staan wij met raad en daad klaar om u te helpen aan passende kokskleding.

Kokskleding voor uw horecaonderneming

Kokskleding laten maken of bestellen voor uw horecaonderneming in de buurt van Zoetermeer? Of kokskleding voor uw horeca-opleiding? Wij maken kokskleding van duurzame stoffen met een hoog draagcomfort. Informeer naar de mogelijkheden.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden