we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk
we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Kostuum voor uw personeel koopt u bij Galladio Corporate Fashion

Kostuum voor uw personeel koopt u bij Galladio Corporate FashionIn een mooi en passend kostuum werken? Een representatief kostuum kopen? Dan is Galladio Corporate Fashion beslist het adres waar u moet zijn. Galladio Corporate Fashion werkt al vele jaren in dit vak en voorziet al meer dan 40 jaar klanten van een passend kostuum. Of het nu gaat om een kostuum om te dragen tijdens uw kantoorbaan of om een kostuum wat u elders voor wilt gebruiken. Wij leveren dit graag. Galladio is uniek door het volledig in eigen beheer hebben van het totale productieproces van een kostuum. Wilt u graag maatwerk? Maak dan een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij maken een kostuum volledig naar wens, van ontwerp t/m eindproduct. Ons team bestaat uit ervaren specialisten en stylistes die als geen ander weten wat er komt kijken bij het maken van een kostuum. Wij werken met hoogwaardige en duurzame stoffen zodat u jarenlang plezier zult hebben van een kostuum. Informeer naar de mogelijkheden.

Kostuum op maat

Wilt u een kostuum op maat laten maken? Wij verzorgen dit graag. Wie een kostuum op maat wilt denkt beslist aan een prachtige look en optimaal comfort. U wilt er niet alleen onderscheidend mooi uitzien maar u ook prettig voelen in het kostuum. Wilt u een indruk van wat wij kunnen maken? Bekijk dan onze webshop. Hier treft u een mooie collectie met representatieve kleding dat voldoet aan bepaalde eisen zoals:

  • Optimaal draagcomfort
  • Perfecte afwerking
  • Duurzame stoffen
  • Zeer goede kwaliteit
  • Mooie details

Wilt u een passend kostuum kopen voor uw personeel? Kies dan voor een kostuum van onze collectie. Uw team is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie uitstraling is daarbij belangrijk.

Kostuum voor verschillende beroepen

Een passend kostuum is belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Bij een bedrijf zijn de medewerkers de visitekaartjes en daarom moeten zij een representatief kostuum aan. Galladio Corporate Fashion heeft een assortiment met kleding voor verschillende beroepen en functies. Bent u op zoek naar een kostuum in verschillende soorten en maten? Bekijk dan eens onze collectie via onze nieuwe webshop. Hier krijgt u een duidelijk beeld van onze mogelijkheden. Ook kunt u een kostuum op maat laten maken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden