Kostuum voor uw personeel koopt u bij Galladio Corporate Fashion
Kostuum

Kostuum voor uw personeel koopt u bij Galladio Corporate Fashion

In een mooi en passend kostuum werken? Een representatief kostuum kopen? Dan is Galladio Corporate Fashion beslist het adres waar u moet zijn. Galladio Corporate Fashion werkt al vele jaren in dit vak en voorziet al meer dan 40 jaar klanten van een passend kostuum. Of het nu gaat om een kostuum om te dragen tijdens uw kantoorbaan of om een kostuum wat u elders voor wilt gebruiken. Wij leveren dit graag. Galladio is uniek door het volledig in eigen beheer hebben van het totale productieproces van een kostuum. Wilt u graag maatwerk? Maak dan een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij maken een kostuum volledig naar wens, van ontwerp t/m eindproduct. Ons team bestaat uit ervaren specialisten en stylistes die als geen ander weten wat er komt kijken bij het maken van een kostuum. Wij werken met hoogwaardige en duurzame stoffen zodat u jarenlang plezier zult hebben van een kostuum. Informeer naar de mogelijkheden.

Kostuum op maat

Wilt u een kostuum op maat laten maken? Wij verzorgen dit graag. Wie een kostuum op maat wilt denkt beslist aan een prachtige look en optimaal comfort. U wilt er niet alleen onderscheidend mooi uitzien maar u ook prettig voelen in het kostuum. Wilt u een indruk van wat wij kunnen maken? Bekijk dan onze webshop. Hier treft u een mooie collectie met representatieve kleding dat voldoet aan bepaalde eisen zoals:

  • Optimaal draagcomfort
  • Perfecte afwerking
  • Duurzame stoffen
  • Zeer goede kwaliteit
  • Mooie details

Wilt u een passend kostuum kopen voor uw personeel? Kies dan voor een kostuum van onze collectie. Uw team is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie uitstraling is daarbij belangrijk.

Kostuum voor verschillende beroepen

Een passend kostuum is belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Bij een bedrijf zijn de medewerkers de visitekaartjes en daarom moeten zij een representatief kostuum aan. Galladio Corporate Fashion heeft een assortiment met kleding voor verschillende beroepen en functies. Bent u op zoek naar een kostuum in verschillende soorten en maten? Bekijk dan eens onze collectie via onze nieuwe webshop. Hier krijgt u een duidelijk beeld van onze mogelijkheden. Ook kunt u een kostuum op maat laten maken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.

Stel uw vraag

Kostuum

Tekst route contact links

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:   
Maandag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Dinsdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Woensdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Donderdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 12.30 uur-13.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten  
ZondagGesloten  
FeestdagenGesloten  

 

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.
Tekst route rechts

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden

Galladio Corporate Fashion B.V. logo
Galladio Corporate Fashion B.V.