we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk
we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Representatieve (bedrijfs)kleding van Galladio Corporate Fashion is praktisch, modieus en mooi

Representatieve (bedrijfs)kleding van Galladio Corporate Fashion is praktisch, modieus en mooiRepresentatieve (bedrijfs)kleding aanschaffen voor uw bedrijf? Als u graag representatieve (bedrijfs)kleding wilt kopen moet u beslist bij Galladio Corporate Fashion zijn. Al vele jaren is Galladio Corporate Fashion actief binnen deze branche en levert voor verschillende klanten/bedrijven representatieve (bedrijfs)kleding. Of het nu gaat om professionele koks kleding of een outfit voor een kantoormedewerker, wij leveren representatieve (bedrijfs)kleding voor uiteenlopende wensen en banen. Door ons ruime aanbod representatieve (bedrijfs)kleding en maatwerk kunnen wij iedere klantwens realiseren. Veel personen brengen het meeste van hun tijd door op het werk. Daarom is representatieve (bedrijfs)kleding belangrijk. Dit moet er niet alleen mooi uitzien maar ook nog eens lekker zitten. Representatieve (bedrijfs)kleding moet praktisch, modieus en mooi zijn. Wij bieden dit beslist aan.

Representatieve (bedrijfs)kleding passend bij uw wens

Heeft u een bepaalde wens voor representatieve (bedrijfs)kleding voor uw bedrijf? Ook een bepaald budget in uw hoofd wat u hieraan wilt uitgeven? Wij kunnen zowel een groot als klein bedrijf voorzien van representatieve (bedrijfs)kleding op maat. Om passende representatieve (bedrijfs)kleding aan te bieden nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we uw wensen en bepaalde zaken van uw onderneming zoals:

  • De aard
  • De omvang
  • De capaciteit

Deze aspecten zijn allemaal van invloed op de kledingwens. Daarom leveren wij ook representatieve (bedrijfs)kleding dat voldoet aan individuele wensen.

Collectie representatieve (bedrijfs)kleding

Onze collectie representatieve (bedrijfs)kleding bestaat uit een aantal verschillende soorten. Zo hebben de we never out of stock collectie. Deze collectie bevat representatieve (bedrijfs)kleding met verschillende basis kleuren en basis maten. Ook hebben we de Limited stock collectie. Deze collectie bestaat vooral uit seizoenscollectie die per seizoen anders is. Benieuwd naar de andere soorten representatieve (bedrijfs)kleding? Bekijk deze dan op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen. Graag vinden wij representatieve (bedrijfs)kleding die past bij uw wensen, de wensen van uw medewerkers, het bedrijf en uw klanten. Daarnaast is onderscheidenheid binnen de branche belangrijk. Onze representatieve (bedrijfs)kleding draagt daar aan bij.

Maak a.u.b. uw keuze:

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden