we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Representatieve bedrijfskleding in de buurt van Honselersdijk met speciale kleine huisstijl aanpassingen

Representatieve (bedrijfs)kleding in de buurt van Honselersdijk met speciale kleine huisstijl aanpassingenRepresentatieve bedrijfskleding in de buurt van Honselersdijk aanschaffen voor uw bedrijf? Altijd al passende representatieve bedrijfskleding willen hebben voor uw bedrijf in de buurt van Honselersdijk? Voor representatieve bedrijfskleding in de buurt van Honselersdijk gaat u beslist naar Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion kleedt al vele jaren het personeel van verschillende ondernemingen in de buurt van Honselersdijk die zich in uiteenlopende branches bevinden. Als wij denken aan representatieve bedrijfskleding denken wij aan passende schoenen, kledingstukken maar ook accessoires. Of het nu gaat om grote bedrijven of kleine eenmanszaken, wij leveren graag representatieve bedrijfskleding in Honselersdijk en omgeving. Benieuwd wat wij kunnen leveren? Bekijk dan ons aanbod via de website of kom gerust langs in onze showroom. Ook kunnen wij specifieke wensen vervullen door maatwerk representatieve bedrijfskleding te maken.

Representatieve bedrijfskleding om goed voor de dag te komen

Representatieve bedrijfskleding is noodzakelijk om goed voor de dag te komen. Klanten herkennen u en uw bedrijf in de buurt van Honselersdijk vaak aan representatieve bedrijfskleding. Het zorgt voor een goede, professionele en vriendelijke indruk. Daarnaast kan het ook belangrijk zijn voor veiligheid. Een goede eerste indruk gaat immers gepaard met een goed voorkomen. Daarom leveren wij o.a. representatieve bedrijfskleding aan:

  • Stewards
  • Gastvrouwen
  • Frontoffice medewerkers
  • Medewerkers in ziekenhuizen

En nog veel meer beroepen waarbij er veel contact is met klanten. Medewerkers van bedrijven in de buurt van Honselersdijk die wij voorzien hebben van representatieve bedrijfskleding voelen zich zeer prettig in deze kleding. Zij brengen dit fijne gevoel dan ook prima over op bestaande en toekomstige klanten.

Collectie representatieve bedrijfskleding

Graag bieden wij onze klanten in de buurt van Honselersdijk en omgeving de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende collecties representatieve bedrijfskleding. Zo hebben wij de Essential stock collectie. Deze collectie bevat representatieve bedrijfskleding met verschillende basis kleuren en basis maten voor zeer scherpe prijzen. Ook hebben wij de Corporate specials. Deze collectie bevat representatieve bedrijfskleding met speciale kleine huisstijl aanpassingen als inborduring, badges of kleuraccenten.

Representatieve bedrijfskleding speciaal voor u gemaakt

Wilt u graag representatieve bedrijfskleding laten maken in de buurt van Honselersdijk? Dan helpen wij u graag. Wij maken representatieve bedrijfskleding die past bij uw specifieke wensen en eisen. Maak gerust een afspraak.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden