we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Uniformering specialist nodig in de buurt van Wateringen voor passende bedrijfskleding?

Uniformering specialist nodig in de buurt van Wateringen voor passende bedrijfskleding?Kleding aanschaffen of laten maken in de buurt van Wateringen dat volledig aansluit bij de eisen en wensen op het gebied van uniformering binnen uw bedrijf? Specialist op het gebied van uniformering nodig in de buurt van Wateringen? Bekijk dan eens de collectie van Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion is gevestigd in de buurt van Wateringen en gespecialiseerd in uniformering, bedrijfskleding en meer. Wij leveren kleding dat past binnen de eisen op het gebied van uniformering aan bedrijven in verschillende sectoren. In de afgelopen jaren hebben vele bedrijven in Wateringen en omgeving hun weg naar ons weten te vinden. Door onze kennis en ervaring met uniformering zijn wij in staat passende kleding te leveren/maken voor iedere wens en bedrijf. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij zullen dit naar volle tevredenheid vervullen.

Uniformering binnen de zorg

Binnen de zorg speelt uniformering een belangrijke rol. Binnen verschillende sectoren is comfortabele en veilige beroepskleding belangrijk. Ook is herkenbaarheid van belang binnen de zorg. Wij ontwerpen en produceren passende beroepskleding voor klanten binnen de zorg in Wateringen en omgeving. Daarbij houden we rekening met de eisen op het gebied van uniformen. Wilt u een indruk krijgen van ons aanbod? Bekijk dan het online aanbod met kleding binnen uniformering. Naast klanten binnen de zorg kunnen nog andere bij ons terecht. In de buurt van Wateringen.

Waarom uniformering?

Binnen verschillende sectoren speelt uniformering een grote rol. Hierbij kunt u denken aan crematoria, ziekenhuizen en stadwachten. Uniformering is belangrijk voor:

  • Professionaliteit
  • Veiligheid
  • Herkenbaarheid
  • Goed visitekaartje
  • Identiteit

Naast het standaard aanbod met kleding binnen de collectie uniformering kunnen wij maatwerk leveren in de buurt van Wateringen. Hiermee kunnen wij kleding een persoonlijk tintje geven. Doormiddel van onze "huisstijl specials" kunnen we onze basisitems upgraden tot een unieke serie kledingstukken die het karakter van de organisatie zo goed mogelijk onderstrepen.

Meer informatie uniformering

Wenst u meer informatie over uniformering? Een afspraak in de buurt van Wateringen? Wij staan graag voor u klaar en zijn hét aangewezen bedrijf voor uniformering in de buurt van Wateringen.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden