we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Veiligheidsschoenen in de buurt van Rotterdam die voldoen aan de gestelde eisen

Veiligheidsschoenen in de buurt van Rotterdam die voldoen aan de gestelde eisenVoert u werk uit waar risico’s voor uw voeten bij komen kijken? Zoekt u daarom passende veiligheidsschoenen in de buurt van Rotterdam? Als u veiligheidsschoenen zoekt in de buurt van Rotterdam moet u beslist bij Galladio Corporate Fashion zijn. Galladio Corporate Fashion is een bekend begrip in Rotterdam en omgeving voor werkkleding en meer. Wij hebben in de afgelopen jaren al vele klanten voorzien van passende veiligheidsschoenen. Zo leveren wij:

  • Veiligheidsschoenen
  • Werkschoenen
  • Stalen neuzen
  • Koksschoenen

In sommige branches zijn veiligheidsschoenen verplicht. Wij weten als geen ander aan welke eisen deze moeten voldoen. Laat u daarom goed adviseren in de buurt van Rotterdam.

Veiligheidsschoenen S2 of S3

Voor veiligheidsschoenen wordt de EN ISO 20345:2011 (CE EN-345) norm gebruikt. Deze norm classificeert 7 verschillende niveaus van bescherming en eigenschappen waaraan de veiligheidsschoenen moeten voldoen. Zo leveren wij de S2 of S3 veiligheidsschoenen die bepaalde eigenschappen bevatten zoals een veiligheidsneus, een gesloten hiel, een antistatische zool, energieopname in de hak, waterafstotend. De S3 veiligheidsschoenen hebben ook nog eens een antislip profiel en een onpenetreerbare tussenzool. Meer informatie hierover kunnen wij u geven in de buurt van Rotterdam.

Beschermende veiligheidsschoenen

Heeft u veiligheidsschoenen nodig in de buurt van Rotterdam die optimale bescherming  bieden? Uw voeten beschermen tegen letsel tijdens uw werk? Bekijk dan eens onze collectie veiligheidsschoenen in de buurt van Rotterdam of via de webshop. Onze veiligheidsschoenen bieden u duurzaamheid, comfort en veiligheid. Ze beschermen niet alleen maar zitten ook nog eens lekker. Aspecten die belangrijk zijn tijdens uw werk.

Veiligheidsschoenen en uniformschoenen

Naast veiligheidsschoenen bieden wij ook uniformschoenen aan in de buurt van Rotterdam. Deze schoenen passen volledig bij uw werkkleding. Niet alleen veiligheidsschoenen nodig maar ook werkkleding? Bekijk het aanbod van Galladio Corporate Fashion in de buurt van Rotterdam. Dankzij onze brede matenrange is het veelal mogelijk direct uit voorraad te leveren. Indien de maat speciaal geproduceerd moet worden, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden