we-know-what-suits-you-best
bedrijfskleding-op-maat
Corporate-identity
Never-out-of-stock-collectie
custom-made-maatwerk

We know what suits you best

Werkkleding in de buurt van Leiden besteld u via de webshop van Galladio Corporate Fashion

Werkkleding in de buurt van Leiden besteld u via de webshop van Galladio Corporate FashionWerkkleding kopen bij een specialist in de buurt van Leiden? Wilt u graag nieuwe werkkleding voor het personeel van uw bedrijf in de buurt van Leiden? Kom voor kwalitatief hoogwaardige werkkleding en deskundig advies naar Galladio Corporate Fashion. Galladio Corporate Fashion levert al meer dan 40 jaar werkkleding aan klanten in Leiden en omgeving. Graag doen wij dit ook voor u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk werkkleding is tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is het belangrijk dat de medewerkers goed ‘herkenbaar’ zijn en de kleding voldoet aan de gestelde veiligheidseisen/normering. Wilt u graag advies over werkkleding in de buurt van Leiden? Ons team staat voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring binnen de werkkleding branche en geven optimaal advies over de soorten. Wij leveren beslist comfortabele en kwalitatief hoogwaardige werkkleding waar medewerkers zich goed in voelen.

Assortiment werkkleding

Als het gaat om werkkleding is ons assortiment zeer uitgebreid. Dit assortiment bestaat o.a. uit:

  • Parka's / Mf-jacks / Softshell jacks
  • Poloshirts / Polosweaters / Sweaters
  • Fleecevesten / Sweatvesten / Pullovers
  • ME pantalons / Jeans
  • Uniformschoenen / Veiligheidsschoenen S2 of S3.
  • Accessoires

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel werkkleding kopen en laten bezorgen in de buurt van Leiden. Wij hebben een brede matenrange waardoor vrijwel elke maat van werkkleding uit voorraad te leveren is in Leiden en omgeving. Indien de maat speciaal geproduceerd moet worden, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij zijn onze klanten zeer goed van dienst met maatwerk werkkleding.

De juiste werkkleding

Door maatwerk bieden wij beslist de juiste werkkleding in de buurt van Leiden en omgeving. Ons deskundige personeel kan maatopnames voor u en uw team verzorgen. Wij weten waar werkkleding aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat werkkleding een beschermende, comfortabele en representatieve functie heeft. Ook moet men zich makkelijk kunnen bewegen in werkkleding. Bent u benieuwd welke werkkleding wij aanbieden in de buurt van Leiden dat volledig bij uw functie aansluit? Bekijk dan onze webshop.

24/7 werkkleding kopen

Bij Galladio Corporate Fashion in de buurt van Leiden kunt u 24/7 werkkleding bekijken en kopen. Wij bieden snelle levering en zeer hoge kwaliteit werkkleding. Ook ontwerpen wij bij specifieke wensen of eisen unieke exemplaren die de werkvloer van uw bedrijf sieren.

Laat uw reactie achter

Contact & Route

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Galladio Corporate Fashion B.V.
Maaslandseweg 1
2291 PH Wateringen

+31 (0)70 301 40 60
mail@galladiofashion.nl

Voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden:      
Maandag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.30 uur - 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten    
Zondag Gesloten    
Feestdagen Gesloten    

 

Openbaar vervoer
Halte “Dorpskade” van HTM tramlijnen 16 en 17 ligt op 5 minuten loopafstand
(www.ov9292.nl).

KvK Haaglanden: 27088746
Download hier onze Algemene voorwaarden